Seni Çok Bekledim 6. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu... Seni Çok Bekledim 5. son bölümde neler oldu?

Seni Çok Bekledim 5. son bölüm izleyicileri ekrana kilitledi. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Seni Çok Bekledim dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Seni Çok Bekledim 5. son bölümde neler oldu?

Seni Çok Bekledim 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de her Cuma akşamı ekrana gelen ekranların yeni dizisi Seni Çok Bekledim 5. son bölümü ile izleyenlere büyük heyecan uyandırdı. Sürpri konukları, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Seni Çok Bekledim 5. son bölüm detayı ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 6. BÖLÜM FRAGMANI


Star'ın sevilen dizisi Seni Çok Bekledim'in Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümünde, çok özel bir isim konuk oldu. Unutulmaz şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Nil Burak, çok özel bir sahne ile ekrana gelerek seyirciye nostalji yaşatacak.

Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı Seni Çok Bekledim'in 5. Bölümüne, sürpriz bir isim konuk oluyor. Eskimeyen şarkıları ve güçlü sesiyle milyonların gönlüne that kuran ünlü sanatçı Nil Burak, herkesi ekran başına kilitleyecek.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 5. BÖLÜM ÖZETİ

Selo tarafından bıçaklanan Kadir, yaşam savaşını kazanır. Fakat Selo, Erol'dan intikam alma niyetinden vazgeçmemiştir. Erol ise istemeden sebep olduğu ölümün ardından yıkılan hayatların vicdan azabını kaldıramamaktadır.

Ayliz babasının kim olduğunu bulmaya çalışırken Kadir sonunda bir ipucuna ulaşır.

Selo'nun hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Meryem, Zahide'ye benzerliğiyle onu şaşırtır. Cemal'e gelen bir video ise işlediği cinayeti bilen tek kişinin kendisi olmadığı gerçeğini yüzüne vurur. Cam evde karşı karşıya gelen Selo ve Erol, nihayet kozlarını paylaşacaklardır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 5. BÖLÜM FRAGMANI


SESİYLE BÜYÜLEYECEK

Şarkıları ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü sanatçı, senaryo gereği seslendirdiği 'Sen de Başını Alıp Gitme' isimli unutulmaz şarkısıyla nostalji yaşatacak. Yıllar sonra yeniden sette olmaktan dolayı duyduğu heyecanı anlatan Nil Burak; "Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ile gerçekleşen sahnenin çekimlerinden çok keyif aldım. 13 yıldan sonra tekrar bir set ortamında olmaktan heyecan duydum" dedi.

SENİ ÇOK BEKLEDİM KONUSU NEDİR?

Özcan Deniz; dizide ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı olan 'Kadir' karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı 'Ayliz' karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen iki karakter, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girerek, birlikte bir mucizeye tanıklık ederler. Doğru zamanda, doğru yerde olup, evrenin görünmez iplerinin onlar için çizdiği sınırlara doğru çekilirler. Onlar, kendi hikayelerini oluşturmak için ortak bir noktada buluşur ve tevafuk'un varlığıyla mucizelerini yaşarlar.

SENİ ÇOK BEKLEDİM OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Seni Çok Bekledim'in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM NEREDE ÇEKİLDİ?

Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri Erzurum, İstanbul ve Katar Doha şehrinde gerçekleştirildi.