Seni Çok Bekledim 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Seni Çok Bekledim 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin sevilen yeni dizisi Seni Çok Bekledim heyecan dolu yeni bölümleriyle ekrana gelmeye kaldığı yerden devam ediyor. Kısa sürede hatırı sayılır bir izleyici kitlesine kavuşan dizisi Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Dizinin son bölümünde neler oldu? Yeni bölüm fragmanında izleyiciyi neler bekliyor? soruların yanıtları merak konusu oldu.

Seni Çok Bekledim 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Seni Çok Bekledim dizisi son bölümünde Erol ve Selo tekrar karşılaşıp büyük bir kavga ettiler ve ortalık karıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ise izleyenleri heyecanlandırdı. Peki Seni Çok Bekledim dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Son bölümde neler yaşandı?

SENİ ÇOK BEKLEDİM 4. BÖLÜM FRAGMANI

SENİ ÇOK BEKLEDİM 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesiyle Kadir'in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir'in açıklamalarını dinlemez ve kendisinden uzak durmasını ister. Kadir pes eder. Ayliz'i inandırmaya artık gücü kalmamıştır. Fakat Ayliz kısa sürede Kadir'e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark eder. Ancak yaşananlardan sonra Kadir'i ikna etmek kolay olmayacaktır.

Erol ve Selo tekrar karşılaşır ve büyük bir kavga ederler. Bu kavga Selo'nun ailesiyle evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİ KONUSU

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi...

13 Mart 1992. Eren ailesinin büyük bir depremle dağıldığı tarih. Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayata, hep bir şeyler eksiktir. Ta ki Ayliz'i görünceye kadar...

O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzüğü yuvarlanıp Ayliz'in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi. O andan itibaren hayat onları hep bir araya getirir. Bu karşılaşmalar Kadir'i her seferinde Ayliz'e daha da yakınlaştırsa da Ayliz'i ürkütmektedir. Çünkü Ayliz bir başkasıyla evlenmek üzeredir.

İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz'in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi?

Yapım: Skala Yapım ve DNZ FİLM

Yönetmen: Şahin Altuğ

Oyuncular:

Kadir: Özcan Deniz

Ayliz: İrem Helvacıoğlu

Cemal: Mustafa Uğurlu

Hidayet: Yıldız Kültür

Selahattin: Caner Şahin

Erol: İlhan Şen

Mihre: Lila Gürmen

Rıza: Ali İpin

İsmet: Durul Bazan

Zahide: Türkü Turan

Zaza: Hakan Ummak

Şebnem: Sibel Şişman

Serkan: Gürkan Güzeyhuz

Osman Efe: Şehsuvar Aktaş

Davut: Mehmet Ulay

Songül: Selen Domaç

Sibel: Nihan Büyükağaç

Nezahat: Damla Makar

Umut: Ömer Gökay Şanlıer