Seni Çok Bekledim 10. bölümde neler oluyor? Seni Çok Bekledim 10. yeni bölüm fragmanı yayında!

Seni Çok Bekledim dizisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Seni Çok Bekledim dizisi 10. bölümünde Cemal'in tüm kirli işleri bir bir ortaya çıkıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Seni Çok Bekledim 10. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Seni Çok Bekledim'in merakla beklenen 10. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Seni Çok Bekledim bu hafta 10. bölümü ile ekrana gelecek. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim yeni bölümleriyle ekrana kaldığı yerden devam ediyor.

Seni Çok Bekledim 10. bölümü ile Cuma akşamı Star Tv'de ekrana gelecek.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 10. BÖLÜM FRAGMANI


Ayliz'in annesi Sibel, Cemal'in elinde zorla esir olarak tutuluyor. Kadir ise Sebil ile son görüşen kişiyi araştırıp ipin ucunun Cemal'e dayandığını farkeder. Annesi ile büyük tartışmanın içinde bulan Kadir, "bu evden ya Cemal gider yada ben giderim" diye tepkisini ortaya koyar. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Seni Çok Bekledim dizisinde gerilim kaldığı yerden devam ediyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayliz, bir yandan annesi için üzülürken, bir yandan da onun nasıl ve kim tarafından bu hale getirildiğini anlamaya çalışmaktadır. Kadir'in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta zorlanır.

Songül, Selo'nun hayatındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalar. İsmet ile birlikte gerçekleri araştırmaya başlarlar. Nezahat, Kadir'e giderek Cemal hakkında onu uyarır. Cemal, Ayliz'e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de Sibel'in gizlediği gerçekle ilgili kanıtlar bulmayı amaçlar.

Meryem, gerçekleri itiraf ettirmek için, Erol'u kurduğu oyuna çekmeye çalışır. Bu konuda Selo'nun desteğine ihtiyacı vardır. Ancak oynadığı oyunun bedeli büyük olacaktır.