Seni Çok Bekledim 1. bölüm izle: Seni Çok Bekledim 2. bölüm fragmanı yayında!

29 Ocak Cuma günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Seni Çok Bekledim dizisi konusu ve oyuncuları ile ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz'in paylaştığı dizide hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir ve aşka inanmayan Ayliz'in masal tadındaki aşkını ekrana getiriliyor. İşte Seni Çok Bekledim 1. bölüm izleme linki ve 2. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim 2. bölüm fragmanı yayında! Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dnz Film'in yapımcılığını üstlendiği Seni Çok Bekledim dizisinin yönetmenliğini Şahin Altuğ yaparken senaryo Özcan Deniz tarafından kaleme alınıyor.  

SENİ ÇOK BEKLEDİM 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Seni Çok Bekledim yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hayatında hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inanan Kadir (Özcan Deniz) ve aşka inanmayan Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) masal tadındaki aşkını ekrana getirecek olan ‘Seni Çok Bekledim’, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak.

Güçlü oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN