Sen Çal Kapımı'n Kiraz'ı kimdir? Maya Başol kaç yaşında, nereli?

Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan kızı Kiraz rolünü Maya Başol canlandıracak. Birçok çocuk markanın modelliğinin yapan Başol, Sen Çal Kapımı dizisiyle ilk kez dizi kariyerine adım atmış oldu. Dün akşam yeni bölümde sergileyeceği performans ile adından sıkça söz ettiren Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan'ın kızı Kiraz kim? Maya Başol kimdir, kaç yaşında?

Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan'ın kızı Kiraz rolünü üstlenecek. İzleyenlerin dikkatini çeken Başol, daha önce hiç bir dizi de rol almamıştır. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen yapımda Kiraz karakteri ile gönüllere taht kurdu. Maya Başol kimdir, kaç yaşında? İşte Sen Çal Kapımı Eda ve Serkan'ın kızı Kiraz...

MAYA BAŞOL KİMDİR?

Maya Başol, 2016'dan beri model olarak çocuk markalarının reklamlarında rol almaktadır. 2015 yılında dünyaya gelmiştir. Annesi Asya Başol sosyal medyada fenomenidir.

Sosyal medya hesabında tatlılığı ile ünlenen Maya Başol bir çok firmanın reklamlarında yer aldı ve çocuk modelliğini yaptı.

Sen Çal Kapımı dizisi yapımcısı Fatih Aksyoy tarafından Hande Erçel'e benzerliği ile bu role seçilen Maya Başol Sen Çal Kapımı dizisinde başrol çifti olan Serkan ve Eda'nın kızlarına hayat verecek.