Sen Çal Kapımı son bölüm izle full! Sen Çal Kapımı 51. bölüm kesintisiz izle!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dün akşam 51. bölümü ile ekrana geldi. Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı dizinin başrolünde Hande Erçel ve Kerem Bursin yer alıyor. Dizide bu akşam Eda'nın hamileliğinde dördüncü aya gelinmiştir. Serkan bebeğin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanırken Eda sürpriz olarak kalmasını ister.

Sen Çal Kapımı 51. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıktı. Finale doğru yaklaşan dizide heyecanlı ve mutlu anlar yaşanıyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinde dün akşam Eda'nın hamileliğinde dördüncü aya gelinmiştir. Serkan bebeğin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanırken Eda sürpriz olarak kalmasını ister.

SEN ÇAL KAPIMI 51. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SEN ÇAL KAPIMI 51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eda'nın hamileliğinde dördüncü aya gelinmiştir. Serkan bebeğin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanırken Eda sürpriz olarak kalmasını ister.

Serkan her ne kadar durumu kabullenmiş gibi yapsa da Eda'dan gizli bebeğin cinsiyetini öğrenmek için herkesi ve her şeyi seferber eder.

Kiraz içinse kıskançlık çanları çoktan çalmaya başlamıştır.

SEN ÇAL KAPIMI 50. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Serkan, Eda'nın hamile olduğunu öğrenince dünyalar onun olur. Artık bütün konsantrasyonu Eda ve bebeğindedir.

Ancak bu durum Eda için zorlayıcı olacaktır. Çünkü Serkan bebeğinin ve Eda'nın başına bir şey gelmesinden korktuğu için iyice evhamlanacak ve Eda'ya hayatı dar edecektir.

Eda ise Serkan dışında daha fazla kimse üstüne düşmesin diye şimdilik herkesten hamileliğini gizleyecek ancak bu daha büyük karışıklıklara yol açacaktır.