Sen Çal Kapımı 48. bölüm izle tek parça kesintisiz! Fox Tv Sen Çal Kapımı son bölüm full izle!

Sen Çal Kapımı dizisi finale doğru giderken izleyenleri beklediği gelişmeler yaşanıyor. Serkan ve Eda sonunda evlenmiştir. Mutluluk artık çok yakınlarındadır ancak Serkan henüz farkında olmasa da şirketteki kötü gidişat hayatlarına bomba gibi düşecektir. Serkan elinden geleni yapsa da daha büyük fedakarlıklar kapıdadır. Sen Çal Kapımı bu akşam 48. yeni bölümüyle seyircisini ekrana kilitleyecek...

Fox Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sen Çal Kapımı dün akşam 48. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Kerem Bursin ve Hande Erçel'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı'nın bu akşamki bölümünde yine keyif dolu dakikalar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde; Serkan ve Eda sonunda evlenmiştir. Mutluluk artık çok yakınlarındadır...

SEN ÇAL KAPIMI 48. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SEN ÇAL KAPIMI 48. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Serkan ve Eda sonunda evlenmiştir.

Mutluluk artık çok yakınlarındadır ancak Serkan henüz farkında olmasa da şirketteki kötü gidişat hayatlarına bomba gibi düşecektir.

Serkan elinden geleni yapsa da daha büyük fedakarlıklar kapıdadır.

Aşk Serkan için en büyük fedakarlık olacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU NEDİR?

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı "Sen Çal Kapımı" dizisi ilgiyle takip ediliyor.

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.