Sen Çal Kapımı dizisi 46. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sen Çal Kapımı 46. yeni bölüm 2. fragmanı yayında!

Sen Çal Kapımı dizisi 46. yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 46. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılar belli oldu.

Sen Çal Kapımı 46. yeni bölüm 2. fragmanı izleyicisiyle buluştu. Bayram nedeniyle yayına bir hafta ara veren Sen Çal Kapımı önümüzdeki hafta 46. yeni bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Aşk, gerilim ve tutku dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Sen Çal Kapımı dizisi 46. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sen Çal Kapımı 46. yeni bölümü ile 28 Temmuz Çarşamba Akşamı FOX'ta!

SEN ÇAL KAPIMI 46. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda, Serkan ve Kiraz belli bir süre için aynı çatı altında yaşamaya başlamıştır. Ancak Serkan bunu sürekli hale getirmek için elinden geleni yapar. Eda her ne kadar Kiraz için birlikte yaşamayı kabul ettiğini söylese de aşka teslim olmak üzeredir. Her iki taraf da aile olmak için çabalarken başlarına hiç beklenmedik bir aksilik gelecektir. Ama bu durum onları daha sıkı bağlarla birbirine bağlayacaktır...