Sen Çal Kapımı 43. bölümde Aydan ve Engin tüm gerçeklerle yüzleşiyor! Sen Çal Kapımı 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Çal Kapımı 43. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Sen Çal Kapımı dizisi 43. Bölümünde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümünde, gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Sen Çal Kapımı dizisi 43. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Sen Çal Kapımı 43. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Dizide Aydan ve Engin tüm gerçeklerle yüzleşiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Sen Çal Kapımı 43. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

SEN ÇAL KAPIMI 43. BÖLÜM FRAGMANI

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Serkan Eda'yı geri kazanmak için elinden geleni yaparken, Eda duygularını gizlemekte zorlanmaktadır. Eda Serkan'la Kiraz'ın ilişkisini gözlemlemeye başlar. Aralarında bir bağ oluştuğunu görürse Serkan'a Kiraz'ın babası olduğunu açıklayacaktır. Fakat Aydan ve Engin, gerçeği çok daha önce öğrenir.

Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi birçok başarılı isimleri barındıran diziye son olarak Sinan Helvacı, Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol katıldı.