Sen Çal Kapımı 42. Bölüm'de neler oluyor? Sen Çal Kapımı 42. yeni bölüm fragmanı yayında!

Sen Çal Kapımı dizisi 42. yeni bölüm fragmanı şimdiden seyirciden büyük beğeni topladı. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Sen Çal Kapımı 42. bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Sen Çal Kapımı 42. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Sen Çal Kapımı 42. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Etkileyici prodüksiyonu, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ekrana kaldığı yerden devam eden Sen Çal Kapımı dizisinde yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan Sen Çal Kapımı gerilim dolu sahneleriyle de izleyenleri ekrana kilitleyecek. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları...

SEN ÇAL KAPIMI 42. BÖLÜM 1. FRAGMANI


SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Eda ve Serkan arasında yıllar önceki hesaplaşmalar gün yüzüne çıkarken, Kiraz konusundaki köşe kapmaca devam eder. Ancak Eda'nın büyük sırrına başkaları da uyanmak üzeredir. Eda uzak durmaya çalışsa da, Serkan yıllar sonra Eda'yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!