Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu! Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm nefes kesecek!

Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz dizilerine sıkça ev sahipliği yapan FOX TV, bu yaz izleyicilerin karşısına yine Sen Çal Kapımı dizisi ile geldi. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu, Deniz Gürlek ve Melek Seven'in kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, yeni sezonda ekrana kaldığı yerden devam edecek. İzleyici merakla beklediği Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm için heyecan dorukta. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yer aldığı, MF Yapım'ın Altan Dönmez yönetmenliğindeki dizi Sen Çal Kapımı'nın 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonda kaldığı yerden devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin yaklaşık yarım milyon izlenen yeni bölüm fragmanına gelen beğeni sayısı ile dizinin bu sezon uzun soluklu olacağını göstermekte.

Romantik hikayesiyle yaza damga vurması beklenen Sen Çal Kapımı dizisi 16 Haziran Çarşamba akşamı FOX TV'de.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan'ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda'nın Serkan'dan sakladığı büyük bir sır vardır...