Sen Çal Kapımı 39. bölüm full izle: Sen Çal Kapımı 39. sezon finali bölümü izle!

İlk bölümünden bu yana büyük bir heyecanla takip edilen Sen Çal Kapımı dizisi cumartesi akşamları Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı 17 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan 39. bölümü ile sezon finali yapıyor. Dizinin son bölümünde Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan'ın bu beklenmedik kararları Eda'nın da aklını karıştırmaktadır. İşte Sen Çal Kapımı 39. bölüm izleme linki...

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı 39. sezon finali bölümü ile ekranlara ara verdi. Başrollerini Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizinin 39. sezon finali bölümünde Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Sen Çal Kapımı 39. bölüm izleme linki ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SEN ÇAL KAPIMI 39. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan'ın bu beklenmedik kararları Eda'nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan'ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

SEN ÇAL KAPIMI 39. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN