Sen Çal Kapımı 34. yeni bölüm fragmanı yayında! Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapacak?

FOX TV kanalında yayınlanan Sen Çal Kapımı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle final yapacağı iddia edilen Sen Çal Kapımı dizi yönetiminden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki haftalarda dizinin devam edip etmeyeceği konusunda açıklama yapılması beklenen Sen Çal Kapımı 34. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayı haberimizde.

Sen Çal Kapımı 34. yeni bölüm fragmanı FOX Tv izleyicisiyle buluştu. Bir süredir ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı reytinglerdeki düşüş nedeniyle final yaptırılacağı iddia ediliyor. Final ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmayan Sen Çal Kapımı dizisinin merakla beklenen Sen Çal Kapımı 34. yeni bölüm fragmanı ve özet ayrıntılarını bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

SEN ÇAL KAPIMI 34. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda ve Serkan masum bir uykunun kollarındayken, Selin ve Deniz'e yakalanırlar. Selin'in ne olursa olsun Serkan'dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Serkan o geceden sonra Eda ile ilgili duygularını sorgulamaya başlar.

Eda ise, her şeye rağmen aşkı için pes etmeyip oyuna devam eder. Serkan, Eda'ya giden kalbine güvenmeyi seçip aklındaki sorularla ona gitmeye karar verir. Peki bu gidiş Serkan'a Eda'yı hatırlatacak mıdır?

SEN ÇAL KAPIMI 34. BÖLÜM FRAGMANI


SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ YAPACAK?

Hande Erçel ile Kerem Bürsin gibi iddialı oyuncularla öne çıkan Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü değişse de, kaderi değişmedi.

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisi yayın hayatına başarılı bir şekilde devam ederken birdenbire reytingleri çakılmaya başladı. Seyirci ise bu durumdan tamamen senaristleri sorumlu tuttu. Serkan ve Eda arasındaki olayın uzadığını belirten izleyici dizinin artık eskisi kadar sarmadığını ifade etti.

Yurt dışı satışları iyi giden ancak reytinglerde bir türlü istenilen başarıya ulaşamayan Sen Çal Kapımı dizisinin 2-3 hafta sonra final yapacağı öne sürüldü.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in tüm sahnelerine rağmen kurtarılamayan Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana veda edeceğine dair ne kanaldan ne de dizinin yapımcısından bir açıklama geldi. Dizinin ekranlara vedası yayınlanan yeni bölümleriyle önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Son yıllarda yer aldığı "Halka", "Siyah İnci" ve "Azize" gibi yapımların erken final yapması nedeniyle yüzü bir türlü gülmeyen Hande Erçel'den de konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.