Sen Çal Kapımı yeni bölümde Serkan, Eda'yı hatırladı mı? Sen Çal Kapımı 33. yeni bölüm fragmanı yayında!

Sen Çal Kapımı 33. yeni bölüm fragmanı FOX TV izleyicisiyle buluştu. MF yapımı ronamtik komedi türündeki dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstleniyor. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Peki Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Yeni bölümde Serkan, Eda'yı hatırlıyor mu?

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Sen Çal Kapımı dizisi 33. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX'ta yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin yer alıyor. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusu...

Sen Çal Kapımı Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

SEN ÇAL KAPIMI 33. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


SEN ÇAL KAPIMI 32. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eda, Deniz'in oyununa katılıp tarihi öne alır. Her şeyden habersiz olan Serkan ise, Eda'nın bu hareketinden oldukça rahatsız olur.

Serkan için artık "kıskançlık sirenleri" çalmaya başlamıştır. Bu sirenler onu Eda'ya adım adım yaklaştırırken, Serkan'ı Eda'ya kaptırmak istemeyen Selin ise, Deniz ile bir olup bu oyunu avantaja çevirmeye kararlıdır.

SEN ÇAL KAPIMI 33. BÖLÜM 2. FRAGMANI


SEN ÇAL KAPIMI DİZİ KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir.

Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır.

Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosunda ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

SEN ÇAL KAPIMI 33. BÖLÜM FRAGMANI