Sefirin Kızı 51. yeni bölüm fragmanı yayında! Sefirin Kızı 51. bölümde olaylar bitmek bilmiyor

Sefirin Kızı 51. bölüm için merakla beklenen fragman yayında! Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Sefirin Kızı dizisinde gerilim kaldığı yerden devam ediyor. İşte Sefirin Kızı 51. bölüm fragmanı ve detayları...

Sefirin Kızı 51. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Sefirin Kızı 51. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

SEFİRİN KIZI 51. BÖLÜM FRAGMANI


SEFİRİN KIZI DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Ailesini savunmak için sıktığı kurşunla kendini cezaevinde bulan Sancar, Mavi'nin Melek'i de alıp ortadan kaybolmasıyla içerde hayatının en zor zamanlarını geçirmektedir. Dışarıda ise hayat herkes için durmuş ve bir taraftan Efeoğlu ailesi bir taraftan da Güven, Mavi ve Melek'i bulabilmek için bütün güçlerini seferber etmişlerdir.

Elvan anne olmanın tadını çıkarırken Yahya ile ilişkileri de yavaş yavaş bilinmez bir alana doğru sürüklenir. Gediz Bebek, Yahya'nın da bütün hayatını değiştirmeye devam eder.

Halise torun hasreti ve oğlunun yokluğunun acısıyla yanıp tutuşurken ona hiç beklenmedik biri dayanak olur. Artık Kavruk ile konakta yaşayan Zehra ise içine düştüğü ikilemlerle mücadele halindedir.

Özlemle yanıp tutuşan Sancar, Güven'in attığı adımlara karşı beklenmedik birinden yardım alır. Fakat bu yardım onu sonuca götürmeye yetecek mi? Arkasında sadece bir mektup bırakarak karnında bebeği ve yanında Melek'le sırra kadem basan Mavi'nin büyük sırrı sonunda ortaya çıkacak mı?

SEFİRİN KIZI DİZİ KONUSU NEDİR?

Yaktığı kulübeyi Melek için yerine koymaya çalışan Sancar için hayatın bambaşka planları vardır. Hiç beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde karşısına çıkan gizemli bir kadın, Sancar'ın yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

Sancar, peşine takıldığı gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da bilinmezliklerle dolu bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

Yapım: NGM ve O3 Medya

Yönetmen: Emre Kabakuşak

Senaryo: Eylem Canpolat - Ozan Aksungur - Defne Gürsoy - Oğuz Ayaz - Gamze Arslan Çelik - Ozanser Uğurlu

OYUNCU KADROSU:

Sancar Efeoğlu: Engin Akyürek

Mavi: Tuba Büyüküstün

Bora: Ferit Aktuğ

Yahya: Doğukan Polat

Elvan: Hivda Zizan Alp

Refika: Özlem Çakar Yalçınkaya

Güven: Erdal Küçükkömürcü

Halise: Gonca Cilasun

Müge: Esra Kızıldoğan

Zehra: Cemre Öktem

Kavruk Ömer: Edip Tepeli

Melek: Beren Gençalp

Kahraman: Bülent Şakrak

Ceylan: Gözde Çığacı

Dudu: İlayda Ildır

Necdet: Sami Aksu

Gülsiye: Yağmur Başkurt