Sefirin Kızı 43. yeni bölüm fragmanı heyecala bekleniyor! Sefirin Kızı 42. son bölümde neler yaşandı?

Yapımına NGM ve O3 Medya'nın birlikte imza attığı Sefirin Kızı 42. son bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Sefirin Kızı son bölümün ardından 43. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Melek'ten vazgeçmemeyi kafasına koyan Güven, gizli planının çarklarını döndürmeye başlamış, Melek'in küçük kalbini de alet ederek bir oyun kurmayı başarmıştır. Peki Sefirin Kızı 43. yeni bölüm fragmanında seyirciyi neler bekliyor?

Sefirin Kızı 43. yeni bölüm fragmanı yayınlanması bekleniyor. Star'ın ilgiyle izlenen dizisi 'Sefirin Kızı' 42. son bölümü ile seyircisini ekran başına kilitledi. Mavi ve Melek arasında gizli bir bağ inşa edilirken Sancar kızına iyi gelebilmek için her şeyi yapmaya kararlıdır. İşte Sefirin Kızı 42. son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı

SEFİRİN KIZI 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANIYOR?

Melek'in kendi ayaklarıyla dedesine gelişi Güven'in bunu fırsata çevirmeye çalışmasına neden olur. Konakta ise Melek'in yokluğu büyük bir kriz yaratır. Kızını bulmak için yollara düşen Sancar'ı Mavi de bir an olsun yalnız bırakmayacaktır.

SEFİRİN KIZI 42. BÖLÜM İZLEME LİNKİ - STAR TV

Beklenmedik bir ziyaretçiyle Dudu'nun hayatı cehenneme dönmek üzeredir. Dudu tekrar güvende hissetmek için Yahya'yı sıkıştırmaya başlar. Halise ise öğreneceği bir gerçekle her şeyi daha da zorlaştıracaktır.

Mavi, Melek konusunda Sancar'a elinden gelen tüm desteği sunarken kendini Melek'in yanı başında bulmaktan da alıkoyamaz. Mavi ve Melek arasında gizli bir bağ inşa edilirken Sancar kızına iyi gelebilmek için her şeyi yapmaya kararlıdır. Müge de ona yardım eli uzatanların arasına katılır.

Diğer tarafta Melek'ten vazgeçmemeyi kafasına koyan Güven, gizli planının çarklarını döndürmeye başlamıştır bile. Sonunda bu planlarına Melek'in küçük kalbini de alet ederek bir oyun kurar. Bu oyun hem Melek'in hayatını hem de Mavi ve Sancar arasındaki bütün dengeyi değiştirecektir.

SEFİRİN KIZI 43. BÖLÜM FRAGMANI

Sefirin Kızı 43. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.