Sefirin Kızı 38.yeni bölüm fragmanı: Sefirin Kızı oyuncu kadrosu...

Sefirin Kızı 38. yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Sefirin Kızı 38.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Pazartesi akşamları reyting rekoru kıran Sefirin Kızı, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

Sefirin Kızı dizisi 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı, Star'ın sevilen dizisi, Sefirin Kızı'nın 38. yeni bölüm ayrıntıları ve fotoğrafları yayınlandı. İşte Sefirin Kızı 38. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın 38. yeni bölümünde kulübede yaşanan karşılaşmadan sonra bu gizemli kadın Sancar’ın aklını karıştırmıştır. Yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğü kadınla daha sonra marinada da yolları kesişen Sancar, işin içine Kahraman’ın da girmesiyle merakına yenik düşerek araştırmalara başlar.

Bu sayede kendi kayıplarının acısından biraz olsun uzaklaştığını fark etmez bile.

Dudu’nun hamilelik haberi hızla yayılırken aklına soru işaretleri düşen sadece Yahya olmaz. Elvan ise gözlerinin önünde bir anda kurulan bu aile tablosu karşısında kendini ve konaktaki yerini sorgulamaya başlar.

Gediz’in yokluğu herkesi derinden etkilemiştir. Onun öldüğünü öğrenen Melek ise içinde bambaşka korkular yaşamaya başlar.

Yaşadıklarının etkisiyle kendi kendine başa çıkmaya çalışırken saçları da dökülmeye devam eder. Ancak Melek bu durumu sonuna kadar babasından saklamaya kararlıdır.

SEFİRİN KIZI 38. BÖLÜM FRAGMAN


Sancar, peşine takıldığı gizemi çözmeye çalışırken bir yandan da bu bilinmezliklerle dolu bu kadını kendisine rağmen korumaya uğraşır.

Yine fırtınalı ve olaylı bir günün sonunda kulübede bir araya gelirler ve aralarındaki tüm farklara rağmen ortak bir dertleri olduğunu keşfederler. Bu kez onları çok farklı bir gece beklemektedir.

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sefirin Kızı dizisi Bodrum'da çekilmektedir. Yurt dışı çekimleri ise Montenegro'da gerçekleştirilmiştir.

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI KİMLER?

Sefirin Kızı oyuncu kadrosu haberimizin devamında yer alıyor.

ENGİN AKYÜREK - SANCAR EFEOĞLU:

Belediye Başkanı'nın zeytinliklerinde çalışan fakir bir yarıcının oğlu; Muğla'dan başka bir yer görmemiş bir köylü çocuğu.

Hep Nare'ye sevdalı, hep Nare'nin ihanetinin acısını taşıdı, kalbinde hep o sırtından bıçaklanmış köylü çocuğunu sakladı.

Nare'den sonra hırs yaptı, zengin oldu. Babasının yarıcılık yaptığı o zeytinlikleri satın aldı, şimdi bir konakta oturuyor ailesiyle. Hatta evlendi.

Sancar bir Efe. Gazabı yakan şefkati saran, öfkesi de sevdası da büyük, neşesi de acısı da yüksek, halkın bağrından kopmuş bir adam.

NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU - NARE ÇELEBİ:

Bir büyükelçinin kızı. İzlanda'da doğmuş; Norveç'te, Japonya'da, Hindistan'da büyümüş, sekiz dil bilen bir dünya vatandaşı

Hep Sancar'a sevdalı, hep onun tarafından kovuluşunun acısını taşıdı, kalbinde hep sevdiği adamın sahip çıkmadığı narin peri kızını sakladı.

Sancar'dan sonra evladına tutundu, onun için yaşadı. Acılarını yüreğine gömüp o narin peri kızından bir amazon yarattı.

Nare bir savaşçı; çok kararlı, çok akıllı, aklına koyduğunu yapan, dik bir kadın.

URAZ KAYGILAROĞLU - GEDİZ IŞIKLI:

Muğla'nın en köklü ailelerinden birinin oğlu. Babası Muğla'nın çok sevilen Belediye Başkanı idi, Gediz de cok sevilen bir iş adamı ve Sancar'ın ortağı.

Nare çocuğuyla birlikte Muğla'ya dönünce ona aşık oldu ama Sancar da en yakın arkadaşı!

Gediz bir Joker. Çok eğlenceli bir adam ama kızınca dünyayı yakıp seyrine bakabilir.

DOĞUKAN POLAT -YAHYA:

Sancar'ın erkek kardeşi, Elvan'ın kocası, Halisefe'nin ortanca çocuğu.

Sancar'ın Yahya yahut Elvan'ın Yahya diyorlar. Birilerinin bir şeyi olmaktan başka bir özelliği yok, abisinin gölgesinde olmaktan dolayı sıkıntısı da yok, arabalara ve futbola sevdalı, hayatından memnun bir adam.

Yahya şimdilik hem kör hem sağır. Gözü açılınca biriktirdiği tüm kompleksler ortaya çıkacak.