Şef Akademi jüri üyeleri kimler? Şef Akademi ne zaman başlıyor?

Heyecanla beklenen Şef Akademi programı için geri sayım sürüyor. Fox Tv'de yayınlanacak program Öykü Serter'in sunumuyla ekranlara gelecek. Türkiye'nin ünlü şefleri karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

Şef Akademi Fox Tv ekranlarında başlıyor. Yüzlerce başvuru arasından "Şef Akademi" finalisti olan on beş yarışmacı, Öykü Serter'in sunumuyla Türkiye'nin ünlü şefleri ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar. Peki, Şef Akademi ne zaman başlıyor? Şef Akademi jüri üyeleri kimler?


ŞEF AKADEMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Şef Akademi 14 Haziran Pazartesi başlıyor. Şef adayları arasında büyük rekabetin yaşanacağı program saat 20:00'de ekrana gelecek.

Yayınlandığı ilk hafta üç akşam üst üste ekrana gelecek "Şef Akademi"de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen on beş yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar.

ŞEF AKADEMİ JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Türkiye'nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu yarışmacıların yemeklerini değerlendirecekler.