Şef Akademi formatı nedir? Şef Akademi hangi günler var?

Öykü Serter'in sunumuyla FOX ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan Şef Akademi bu akşam başlıyor. Yarışmanın jüri koltuğunda ise ünlü şefler; Arda Türkmen, Ali Ronay ve Ayhan Sicimoğlu oturuyor. Şef Akademi hangi günler var? Şef Akademi formatı nedir? gibi soruların yanıtları tüm vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar..

Kıyasıya rekabetin yaşanacağı yeni yemek yarışması Şef Akademi bu akşam yayın hayatına merhaba diyecek. Yapımını Provizyon Medya'nın, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği Şef Akademi ilk hafta üç akşam üst üste ekrana gelecek. Peki, Şef Akademi hangi günler var? Şef Akademi formatı nedir? İşte tüm merak edilenler..

ŞEF AKADEMİ HANGİ GÜNLER VAR?

Şef Akademi yarışması ilk hafta üç akşam üst üste ekrana gelecek. "Şef Akademi"de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen on beş yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar. Şef Akademi bu hafta pazartesi, salı ve perşembe akşamı izleyicisinin karşısına çıkacak.

ŞEF AKADEMİ FORMATI NEDİR?

Yüzlerce başvuru arasından 'Şef Akademi' finalisti olan 15 yarışmacı, Türkiye'nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

Şef Akademi!de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen 15 yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar.

Ali Ronay kimdir, kaç yaşındadır? Şef Akademi jürisi Ali Ronay aslen nereli?

Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında? Şef Akademi jürisi Arda Türkmen aslen nereli, evli mi?

Ayhan Sicimoğlu kimdir? Şef Akademi jürisi Ayhan Sicimoğlu kaç yaşında, nereli?