Şef Köy nerede? Şef Akademi Doğada nerede çekiliyor?

Fox Tv ekranlarının yeni yemek programı Şef Akademi'de finalist olan 15 yarışmacı artık yemeklerini doğanın içinde, organik ürünler ile Şef Köy'de yapacaklar. İzleyiciler Şef Akademi Doğada programının nerede çekildiğini merak ediyor. Peki, Şef Akademi Doğada nerede çekiliyor? Şef Köy nerede? İşte detaylar...

Yeni şef yarışması Şef Akademi izleyiciler tarafından beğeni topladı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan programın ilk eleme bölümleri, özel olarak oluşturulmuş İstanbul'daki bir stüdyoda çekildi. Şef Akademi'de finalist olan 15 yarışmacı artık yemeklerini doğanın içinde, organik ürünler ile Şef Köy'de yapacaklar. Peki, Şef Akademi Doğada nerede çekiliyor? Şef Köy nerede?

ŞEF AKADEMİ ŞEF KÖY NEREDE?

Şef Köyü, doğal tarımın uygulandığı bir bölge olduğu belirtiliyor. Doğası ile organik bahçeleri ile dikkat çeken Şef Köy'ün adres bilgileri belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ŞEF AKADEMİ DOĞADA SAAT KAÇTA?

Şef Akademi Doğada programı hafta içi her gün saat 16:00'da ekranlara gelecek.

ŞEF AKADEMİ FORMATI NEDİR?

Yüzlerce başvuru arasından 'Şef Akademi' finalisti olan 15 yarışmacı, Türkiye'nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

Şef Akademi!de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen 15 yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar.