Şef Akademi Doğada neden yok? Fox Tv yayın akışı Şef Akademi Doğada yeni bölüm ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Şef Akademi Doğada, hafta içi her gün Fox Tv'de yayınlanıyor. Yayın akışına bakan izleyenler Çağla İle Yeni Bir Gün programıyla karşılaştılar. Bu sebeple aramalarında Şef Akademi Doğada neden yok? Fox Tv yayın akışı Şef Akademi Doğada yeni bölüm ne zaman ve nerede yayınlanacak? gibi sorulara cevap bulmaya çalıştılar. Konuya dair merak edilenlere haberimizde yer verdik.

Şef Akademi Doğada yeni bölümü merak edilen konu başlıklarından oldu. Hafta içi her gün Fox Tv'de ekrana gelen yapımın sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. Bugün yeni bölümüne ulaşamayan izleyenler Şef Akademi Doğada neden yok? Fox Tv yayın akışı Şef Akademi Doğada yeni bölüm ne zaman ve nerede yayınlanacak? sorusuna yanıt arıyor.

ŞEF AKADEMİ DOĞADA NEDEN YOK?

Şef Akademi Doğada, Çağla İle Yeni Bir Gün programının başlaması nedeniyle bugün ekranda yer almadı.

ŞEF AKADEMİ DOĞADA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Şef Akademi Doğada yeni bölümleri hafta içi her gün http://fox.com.tr ve FOX mobil uygulaması üzerinde takip edilecek.

ŞEF AKADEMİ FORMATI NEDİR?

Yüzlerce başvuru arasından 'Şef Akademi' finalisti olan 15 yarışmacı, Türkiye'nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

Şef Akademi!de gerçekleşecek elemelerin sonunda akademiye kabul edilen 15 yarışmacı, üçer kişilik takımlar oluşturacaklar.