Sebihan Altunay kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarışmacısı Sebihan Altunay nereli, Instagram hesabı var mı?

Sebihan Altunay , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Performansı ile dört jüriyi döndürmeyi başaran Sebihan Altunay 'nın hikayesi merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında ''O Ses Türkiye yarışmacısı Sebihan Altunay kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir?'' sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Sebihan Altunay, O Ses Türkiye yarışmasına damga vuran isimler arasında. Yeni sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Sebihan Altunay, O Ses Türkiye 2021 ilk turunda şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı. Peki O Ses Türkiye yarışmacısı Sebihan Altunay kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı nedir? İşte O Ses Türkiye yarışmacısı hakkındaki bilgiler...

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu üçüncü bölümü 16 Ekim'de yayınlandı. Sebihan Altunay , O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

SABİHA ALTUNAY KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021 yarışmasına katılan Sebihan Altunay, 21 yaşında. Yarışmaya Sakarya'dan katılan yarışmacı, aslen Rizeli ve iki kardeşi var. Ailesiyle yaşadığını belirten Sebihan Altunay, tek geçim kaynağının müzik olduğunu söyledi.

Müzikle ilk tanışması, dinleyici olarak gittiği kafede mikrofon uzatılmış. Ve sonrasında aynı kafede sahne almaya başlamış. Ondan sonra müziği meslek olarak kabul eden Sebihan Altunay, Sakarya ve İstanbul'da sahne alıyor.

Instagram'da "sebihanmusic" kullanıcı adıyla yer alıyor.

SEBİHAN ALTUNAY KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Sebihan Altunay, bu akşam O Ses Türkiye'de "YATMA YEŞİL ÇİMENE" adlı şarkıyı seslendirdi. Performansıyla Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı, O Ses Türkiye'de Beyazıt Öztürk'ün takımıyla devam etme kararı aldı.