Savaşçı yeni bölüm neden yayınlanmadı? Savaşçı 60.bölüm yeni fragmanı Fox Tv Canlı

Savaşçı yeni bölüm bugün neden yok fox tv 60.bölüm Savaşçı yeni bölüm izle Savaşçı bu hafta neden yayınlanmadı 6 Ocak Savaşcı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un rol aldıgı Savaşcı dizisi 6 Ocak Pazar günü 60,bölüm ile ekranlara gelmesi bekleniyordu.

30 Aralık Savaşcı 60.bölüm neden yok neden yayınlanmadı fox tv

Pazar akşamları Fox Tv ekranlarında zevkle izlenen Savaşcı dizisi bu hafta yeni bölüm yayınlanmıyor.Fox Tv ve dizi yapımcılarından herhangi bir açıklama yapılmazken Savaçcı 60.bölüm tahmini olarak 13 Ocak 2019 Pazar akşamı saat 20:00'da Fox tv ekranlarında yayınlanacak.

Savaşcı 60.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? 6 Ocak 2019

Fox tv ekranlarında yayınlanan Savaşcı bu hafta yayın akışından kaldırılarak "Yaparsın aşkım" programı eklendiğinde bu hafta Savaşcı yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Savaşcı 60.bölüm yeni bölüm neler olacak 

Kılıç Timi ve Türk Dünyası askerleri eğitim faaliyeti sırasında saldırıya uğramışlardır. Yüzbaşı Kağan’ın uçurumdan düşmesini son anda elini yakalayarak, engellemeye çalışan İlyas’ın gücü tükenirken, teröristler de ateş çemberini daraltırlar. Saldırının sonuçları Kutalmış Paşa, Albay Kopuz, Kılıç Timi ve Türk Dünyası’nın askerlerini derinden sarsarken, hayalini kurdukları Türk Birliği’nin de geleceğini etkileyecektir.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan “Bordo Bereliler”in hikayesini ele alan “Savaşçı” dizisinin çekimleri zor hava şartları altında Eskişehir’de devam ediyor.

Zorlu şartlar onları yıldırmıyor!

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği “Savaşçı” dizisinin çekimlerinde zorlu hava şartlarına rağmen oyuncular kar, kış tanımadı.

Sarp Levendoğlu karlı sette yeni yaşına girdi!

1981 doğumlu, sevilen oyuncu Sarp Levendoğlu sette yeni yaşına merhaba dedi. Tüm çekim ekibiyle doğum gününü kutlayan oyuncunun, Eskişehir’in eksi dereceleri gösteren havasına rağmen mutluluğu gözlerinden okunuyordu.