Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi 5. sezon tarihi açıklandı mı?

Savaşçı dizisi Fox Tv ekranından 5. sezonu ile ekranlarda olacak. Dizinin hayran kitlesi uzun zamandır yayınlanacağı tarihi öğrenmek istiyor. Yeni sezonda birbirinden ünlü isimlerin katıldığı Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi 5. sezon tarihi belli oldu mu?

Savaşçı dizisi Fox Tv'de yayınlanıyor ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyordu. Dizi uzun süredir ekran yer almadı. 99. bölümü ile sevenlerine kısa bir süre ara verdi. 100. bölümü ile yeniden başlayacak Savaşçı dizisine birçok ünlü isim de katıldı. Aksiyon dolu sahneleri ile Savaşçı ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi 5. sezon tarihi belli oldu mu?

SAVAŞÇI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Savaşçı ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Fox Tv'nin resmi internet sitesi üzerinden dizinin yakında başlayacağı ifade ediliyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

SAVAŞÇI KONUSU NEDİR?

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, "Bordo Berelilerin" hikayesi.

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok'un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye'nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, "söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!"