'Savaşçı' dizisine yeni bir isim dahil oldu! Tamer Karadağlı'nın canlandırdığı Albay Oktay Göktürk'ün eşini oynayacak

5. sezonuyla Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan ‘Savaşçı' dizisi kadroya yeni eklenen oyuncularıyla bomba gibi geliyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren milli duyguları ön plana çıkaran dizinin tanıtımı yayınlandı. Tam bir ünlü geçidi olan diziye Arzu Budak da dahil oldu. Budak, başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Ediz Hun'un paylaştığı dizide Albay Oktay Göktürk'ün eşini canlandıracak.

Fox TV'nin uzun soluklu askeriye filmi Savaşçı yeni sezonu ile tekrardan izleyici karşısına çıkacak. Bir zamanların uzun soluklu dizisi 'Çocuklar Duymasın'da Pınar Altuğ ile birlikte başrolü paylaşan Tamer Karadağlı'nın dizi kadrosuna dahil olduğunu öğrenmiştik. Sosyal medya hesabından aktif paylaşım yapan Karadağlı, dizi setinden ve canlandırdığı karakterden ipuçları vermeyi de ihmal etmiyor.

Bugün alınan bilgilere göre 'Savaşçı'nın kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Birçok filmde rol alan başarılı oyuncu Arzu Budak, dizinin yeni sezonunda yer alacak. Budak, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın oturduğu, başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş ve Ediz Hun'un paylaştığı dizide Albay Oktay Göktürk'ün eşini canlandıracak.