Savaşçı beklenen başarıyı yakalayamadı... Yapım ekibi diziyi kurtarmak için harekete geçti

2017 yılında Fox TV'de yayın hayatına başlayan Savaşçı dizisi büyük bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ederken, yeni sezonunda ünlü isimleri de kadrosuna dahil etti. Fox TV'nin yayın akışının dolu olması nedeniyle Savaşçı yeni bölümlerini geç yayınlarken kötü haber geldi. Savaşçı dizisi beklenen reytingleri elde edemedi ve yapım ekibi dereye girerek 6 yeni simi kadroya dahil etmek için harekete geçti.

Savaşçı dizisi yeni bölümlerini Fox TV'nin yayın akışının dolu olması nedeniyle izleyiciyle geç buluştururken beklentiyi karşılamadı. İzlenme oranları düşük kalan Savaşçı dizisi için yapım ekibi radikal kararlar aldı.

Ediz Hun, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve Serenay Aktaş'ı yeni sezonda kadrosuna dahil eden Savaşçı dizisi ilk bölümleri ile eski başarısını yakalayamadı.

Dizi kulislerinde konuşulanlara göre yapım ekibi yeteri ilgiyi görmeye Savaşçı dizisi için yeni kararlar aldı ve 6 yeni isimler görüşmelere başladı. Ekip, kadroya dahil edeceği yeni isimler ile reytingleri artırmayı hedefliyor. Dizi beklenen başarıyı elde edemezse ya günü değiştirilecek ya da ekran macerasını noktalayacak.

Ay Yapım'ın dizinin geç başlaması nedeniyle izleyici kitlesini kaybettiğini ve seyirciyi geri kazanmayı hedeflediği öğrenildi. Yapım şirketi, yeni yol haritasını eski seyircilerin yeniden ekran başına gelip gelmemesi sonucunda belirleyecek.