Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman, hangi gün? Şarkılar Bizi Söyler neden yok?

Şarkılar Bizi Söyler perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanıyordu. Bugün yayın akışından programı göremeyen izleyenler Şarkılar Bizi Söyler neden yok? Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman, hangi gün? sorularına yanıt aramaya başladı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen show programı her hafta farklı isimlere ev sahipliği yapıyor.

Şarkılar Bizi Söyler, her perşembe Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Kanal D'de ekrana geliyor. Her hafta farklı isimlerin katıldığı programda birbirinden değerli şarkılar seslendiriliyor. Bugün Kanal D yayın akışından yer almayan yapım izleyenlerin dikkatini çekti. Peki, Şarkılar Bizi Söyler neden yok? Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER NEDEN YOK, BİTTİ Mİ?

Şarkılar Bizi Söyler bugün Kanal D'de yayınlanmıyor. Programın yerine yabancı bir film ekrana gelecek. Show programı bitmedi yayın gününde değişiklik yaptı.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü pazartesi akşamları ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüyle yeni gününde Pazartesi 20.00'da

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER YENİ BÖLÜM KONUKLARI KİMLER?

Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçı Ferdi Özbeğen şarkıları söylenecek!

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuğu ünlü komedyen Ata Demirer oluyor. Eğlencenin ve müziğin tadını çıkaracağınız bir bölüm geliyor.