Şarkılar Bizi Söyler neden yok? 4 Mart Şarkılar Bizi Söyler kaldırıldı mı, ne zaman yayınlanıyor?

Geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Şarkılar Bizi Söyler programının sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üstleniyor. Bu hafta yayınlanması beklenen fakat yayınlanmayan program ile ilgili izleyiciler meraklanmaya başladı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler neden yok? Şarkılar Bizi Söyler hangi gün yayınlanıyor?

Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın programı Şarkılar Bizi Söyler Kanal D ekranlarında geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıktı. Bu hafta Orhan Gencebay ve Şafak Sezer'in katılması beklenen program yayınlanmayınca izleyiciler neler olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Sibel Can'ın programı Şarkılar Bizi Söyler final mi yaptı? Şarkılar Bizi Söyler neden yayınlanmadı?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER NEDEN YOK?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programı şehit haberlerinin gelmesi üzerine 4 Mart Perşembe yayın akışanından kaldırıldı.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Bitlis Tatvan'da gerçekleşen helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan askerlerimize Allah'tan acil şifalar dileriz.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Şarkılar Bizi Söyler programı her perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.