Şarkılar Bizi Söyler formatı nedir? Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler olacak?

Şarkılar Bizi Söyler konukları ve formatı yoğun ilgi görüyor. Her perşembe Kanal D'de yayınlanacak. Sibel Can ve Hakan Altun'un sunuculuğunu yapacağı sho programında birbirinden değerli parçalar ekrandaki izleyiciler için söylenecek. Programın ilk bölümünde Türk Müziği'nin efsane ismi Müslüm Gürses şarkıları söylenecek. Şarkılar Bizi Söyler konukları olacak mı? Şarkılar Bizi Söyler formatı nedir?

Şarkılar Bizi Söyler konukları ve formatının nasıl olacağı yakından takip ediliyor. Kanal D'de yayınlanacak olan programda Türkiye'nin sevilen ismi Sibel Can ve Hakan Altun'un bir araya gelecek. İlk bölümünde Müslüm Gürses'in en sevilen parçalarının Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici seslendirecek. Şarkılar Bizi Söyler konukları olacak mı? Şarkılar Bizi Söyler formatı nedir?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI OLACAK MI?

Birbirinden ünlü konuklar ve sürprizlerle, her Perşembe akşamı unutulmaz anların yaşanacağı programda, sevilen şarkılar, görkemli bir orkestra eşliğinde Türk müziğinin buğulu sesi Sibel Can ve prensi Hakan Altun'un yorumuyla hayat bulacak; klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici de onlara eşlik edecek.

Sibel Can kimdir, kez evlendi, çocukları kim? Sibel Can kaç yaşında, aslen nereli?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER FORMATI NEDİR?

Kanal D'nin Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'yi aynı sahnede bir araya getiren müzik-eğlence programı "Şarkılar Bizi Söyler", Perşembe akşamı saat 20.00'de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

Türkiye'nin en sevilen yıldızlarının efsane şarkılarının söyleneceği programın yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken üstleniyor.