Sarışın Bomba başrol oyuncusu kim? İşte Sarışın Bomba filmi konusu ve oyuncuları!

Başrollerini Charlize Theron ve James McAvoy'un paylaştığı Sarışın Bomba (Atomic Blonde) filmi 27 Haziran Cumartesi akşamı Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. David Leitch yönetmenliğinde 2017 yılında vizyona giren film aksiyon ve casusluk filmi sevenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Star Tv'de yayınlanan Sarışın Bomba filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

27 Haziran Cumartesi günü Star Tv’de yayınlanan Sarışın Bomba filmi başrol oyuncuları ve konusuyla ekran başındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Charlize Theron, Sofia Boutella, James McAvoy ve Toby Jones’un gibi isimlerin yer aldığı film 2017 yılında ABD’de vizyona girdi. Filmde, Gizli bir MI6 ajanı olan Lorraine Broughton, Soğuk Savaş döneminde Berlin’e gönderilir ve bir meslektaşının öldürülmesinin ardındaki olayları araştırmaya başlar. İşte Sarışın Bomba filmi konusu ve oyuncuları...

SARIŞIN BOMBA FİLMİ KONUSU NE?

İngiliz gizli servisi MI6'in en yetenekli ajanlarından olan Lorraine Broughton (Charlize Theron), Soğuk Savaş'ın son günlerinde Berlin'e özel bir görev için tek başına gönderilir. Burada ona yardımcı olmak üzere görevlendirilmiş David Percival (James McAvoy) ile temasa geçer. Ancak böyle bir şehirde o günlerde kimseye güvenmek mümkün değildir ve Lorraine birçok tuzak ve ihanetten sağ çıkıp görevini tamamlamaya çalışacaktır.

SARIŞIN BOMBA OYUNCULARI

Charlize Theron Rolü : Lorraine Broughton

James McAvoy Rolü : David Percival

Sofia Boutella Rolü : Delphine

Toby Jones Rolü : Gray

Bill Skarsgård Rolü : Merkel

John Goodman Rolü : Emmett Kurzfeld

Eddie Marsan Rolü : Spyglass

James Faulkner Rolü : C