Saklanan gerçek ortaya çıkıyor! Maraşlı dizisinin ilk bölümden beri süren gizemi çözülüyor!

Yayın hayatına yeni başlayan Maraşlı dizisi daha şimdiden kemik izleyici kitlesini oluşturdu. ATV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan dizinin yeni bölümü yine heyecan ve aksiyon dolu. Geçen hafta rakibi Çukur'u iki kategoride de geçen dizinin yeni bölümünde, ilk günden beri saklanan sırlar çözülüyor. Alina Boz ve Burak Deniz'in başrolü paylaştığı Maraşlı dizisi, yeni bölümde gerçekleri ortaya çıkaracak.

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Maraşlı, bu hafta bütün rakiplerine fark attı. Çukur'u her iki kategoride de geçen dizi, Yasak Elma'yı da geride bırakarak Uyanış Büyük Selçuklu'dan sonra en çok izlenen ikinci dizi olma unvanına ulaşabilir. Her hafta yükselişe geçen Maraşlı için bu zor bir hedef değil. Hikayenin şu anki gidişhatı heyecanın hep dorukta olacağını gösteriyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde ise gizemler bir bir çözülecek.

Serhat Kılıç'ın canlandırdığı Necati karakterinin gizemli halleri çözülüyor. Maraşlı dizisi 'gizem' öğesini Necati üzerinde toplamıştı. Fragmanlarda da merak ettirici öğeyi canlandırmak için Necati karakteri ön planda tutuluyor. Necati ile Maraşlı'nın karşılıklı diyaloglarının artmasını isteyen dizinin hayranları, altından ne çıkacağını çok merak ediyor.

Yeni bölümde göreceğimiz bir başka olay da Maraşlı'nın kızı Zeliş'in hastaneye kaldırılması. Kıızyla kermese katılan Maraşlı, Savaş'ın ortalığı dağıtması ile bir kez daha silahına sarılmış ve kızını kurtarmak için çaba sergilemişti. Maraşlı dizisinin 7. bölüm fragmanında hastaneden görüntüler var. Zeliş'e bir şey mi oldu? Sorusu soruluyor.

Maraşlı'ya bir şey olmasından korkan Mahur da oldukça endişeli gözükecek yeni bölümde. İkilinin duygusal yaklaşımına da şahit olacağız.