Şahsiyet ne zaman çekildi, kaç bölüm? Şahsiyet konusu nedir, oyuncuları kim?

Dijital platform Puhu TV'de yayınlanan ve hem konusu hem de şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Şahsiyet dizisi, televizyonda yayınlanacak. Haluk Bilginer'e performansından ötürü IEMMY'de En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandıran dizide Agah Beyoğlu adlı psikolojik rahatsızlıkları bulunan bir adam ile bir polisin ortak noktada buluşan hikayesi anlatılıyor. Peki, Şahsiyet konusu nedir, oyuncuları kim? Şahsiyet ne zaman çekildi, kaç bölüm?

Şahsiyet dizisi bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Puhu TV'de yayınlanan Şahsiyet dizisi, hem konusu ve oyuncuların performansları ile dikkat çeken diziler arasında yer alıyor. Dizi, Agah Beyoğlu adlı psikolojik rahatsızlıkları bulunan bir adam ile bir polisin ortak noktada buluşan hikayesini anlatıyor. Ay Yapım imzalı dizinin ilk bölümü 17 Mart 2018 tarihinde yayınlandı. Yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği dizinin senaryosu ise Hakan Günday'a ait.

ŞAHSİYET NE ZAMAN ÇEKİLDİ, KAÇ BÖLÜM?

Şahsiyet dizisi 2018 yılında çekildi. 12 bölüm süren dizi, 29 Haziran Salı akşamı saat 23.15'ten itibaren ekranda olacak.

ŞAHSİYET DİZİSİ KONUSU

Ay Yapım imzalı dizide; 65 yaşındaki katip memurluğundan emekli Agah Beyoğlu'nun, psikolojik rahatsızlıklarının ileri boyuta taşınması sonucu yaptıkları nedeniyle cinayet büro amirliğinde çalışan tak kadın polis Nevra ile beklenmedik bir şekilde yollarının kesişmesi anlatılır.

ŞAHSİYET OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

- Haluk Bilginer

- Cansu Dere

- Metin Akdülger

- Hüseyin Avni Danyal

- Necip Memilli

- Müjde Ar

- Şebnem Bozoklu

- Şenay Gürler

- Hümeyra

Haluk Bilginer kimdir, kaç yaşında? Haluk Bilginer'in ödül aldığı dizi nedir?