Sadakatsiz'den sezon sonu öncesi iki kötü haber! Hayranları üzüntüden perişan olacak!

Kanal D ekranlarında heyecanla takip edilen Sadakatsiz dizisinde bu hafta herkesi şok eden bir olay yaşanacak. Derin Volkan'ın hiç beklemediği bir anda kalbine makas sokacak. Bu gelişme sonrası herkes Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Özellikle son günlerde kulislerde ünlü oyuncu Cindoruk'un diziye veda edeceği ve Sadakatsiz dizisinin final yapacağı kulaktan kulağa geziyor.

Sadakatsiz sevenlerini üzüntüden perişan edecek gelişme. Hatası eceli oluyor. Sadakatsiz dizisi çarşamba günlerinin en çok takip edilen dizileri arasında yer alıyor. Dizide bu hafta yaşanacak gelişmeler izleyicileri şok edecek. Derin'in Volkan'ın kalbine makas sokması gerilimi tırmandıracak. Öte yandan bu sahne sonrası Caner Cindoruk'u veda iddiaları ise sık sık gündeme getirilmeye başlandı. Bu iddiaların konuşulması ise seyircilerin kafasını karıştırmaya yetti.

DERİN, VOLKAN'I ÖLDÜRECEK Mİ?

Sadakatsiz dizisinde bu hafta herkesi şok eden bir olay yaşanacak. Derin Volkan'ın hiç beklemediği bir anda kalbine makas sokacak.

CANER CİNDORUK VEDA EDİYOR İDDİALARI

Bu gelişme sonrası herkes Volkan karakterini canlandıran Caner Cindoruk'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Özellikle son günlerde kulislerde ünlü oyuncu Cindoruk'un diziye veda edeceği ve Sadakatsiz dizisinin final yapacağı kulaktan kulağa geziyor. Ancak bu konuda dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmediğini ifade edelim.

CANER CİNDORUK KİMDİR?

Caner Cindoruk, 17 Nisan 1980 tarihinde, Adana'da dünyaya geldi. Annesi Müşerref, babası ise iki kez Orhan Kemal Öykü Ödüllü öykü yazarı Zafer Doruk'tur. Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adında iki kardeşi de oyuncu olan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi.

Amcası Erdal Cindoruk da tiyatro oyuncusudur. Cindoruk'un çocukluk yılları kuliste geçti. Ortaokulda, lisede, üniversite yıllarında sergilenen oyunlarında kendine hep bir sahne buldu. Çukurova Üniversitesi 'den mezun oldu. İlk profesyonel rolüyse Fehim Paşa Konağı'ndaki Yusuf karakteri oldu.

Günümüzde ise, 2020 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz dizisinde başrolünü oyuncu Cansu Dere ve Melis Sezen ile paylaşmaktadır.