Sadakatsiz'den ortalığı kasıp kavuran fragman! Derin ve Volkan'ın tanışma hikayesi ortaya çıkıyor

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisi 2 Haziran çarşamba akşamı sezon finali ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Sadakatsiz meraklan beklenen 31. bölüm 2. fragmanı yayınlanırken Volkan ve Derin'in ilişkisine nasıl başladığı ilk kez izleyiciye aktarılacak. Derin'in 'Asya' yazan yüzüğü Volkan'ın cebinde bulduğu anlar fragmana damgasını vurdu.

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Sadakatsiz'in 31. bölüm 2. fragmanı ekrana getirildi. Sadakatsiz'in 31. yeni bölümünde; Derin ve Volkan'ın tanışma hikayesi ekrana getirilecek. Derin'in Volkan'ın cebinde yüzük bulması ve 'Asya' kim diye sorduğu anlar fragmana damga vurdu.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya, hastane ile olan ilişkisini tamamen keserek kendine yeni bir yol çizer ve kendi muayenehanesini açar. Öte yandan babasının eski sevgilisi Asya Günalan'ın ortaya çıkması ile Asya'nın hayatında yeni bir dönem başlar. Volkan, Asya'ya verdiği sözü tutmaya çalışarak ondan uzak durur. Derin, Ali'nin doğum gününde tatsızlık çıkararak Asya Günalan'ın Asya'nın babasının sevgilisi olduğunu söyler. Oğlunun doğum gününün güzel geçmesini isteyen Asya ise herkesi hamilelik yalanıyla kandıran Derin'in foyasını ortaya çıkardı.