Sadakatsiz'de herkes bunu merak ediyor! Bataklıkta bulunan kişi Derin mi?

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisi 24. bölümüyle 31 Mart akşamı ekrana getirildi. Derin'in bir anda ortadan kaybolduğu bölümde işler giderek karışırken Asya, Volkan'ın kızı Zeynep'e bakmaktadır. Gönül ve Haluk, Asya'nın kapısına dayanıp Zeynep'i almak için sorun çıkarırken gelen telefonla herkes büyük panik yaşar. Bataklıkta bulunan ölü kadın bedeni kafaları karıştırırken o kişinin Derin olduğunu düşünen Volkan, büyük panik yaşar.

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar gibi isimlerin rol aldığı Kanal D'nin reyting rekoları kıran dizisi Sadakatsiz 31 Mart çarşamba akşamı ekrana getirilen 24. bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Derin'in ortadan kaybolmasının ardından Asya ve Volkan şüpheli listesinde ilk sırada yerini alır.

Polis evde inceleme yaparken Derin'in günlüğünü bulur ve Volkan'dan korktuğunu yazdığı satırlar ise dikkat çeker. Günlükte yazanlarla birlikte soruşturmanın seyri değişirken Derin'in polis dayısı Melih duruma el koydu. Derin'in telefonuna Volkan gelen 'Seni öldüreceğim' Volkan'ı şüpheli olarak ön plana çıkarır.

Mesajı gören polis ekipleri ise Derin'in ortadan kaybolması durumundan Volkan'ı sorumlu tutmaya başlar. Derin'in mağazasında çalışan kadının verdiği ifade ortalığı karıştırırken Polis Asya ve Volkan'ın birlik olup Derin'i kaçırmış olacağı ihtimali üzerinde çalışmalar başlattı. Herkesin sorguya alındığı anlar da Selçuk da polis tarafından sorgulandı.

Haluk, Selçuk'la konuşup bu olayla bir ilgisi olup olmadığını sordu. Selçuk ise kendi mevzusunun Derin'le bir alakası olmadığını ve bu işte bir parmağı olmadığını ifade etti.

BATAKLIKTA ÖLÜ KADIN BULUNDU

Sadakatsiz'in final sahnesi ise izleyenleri ekran başına kilitleyip sosyal medyanın gündemine düşen anlardan oldu. Araştırmalar devam ederken Gönül ve Haluk, Asya'nın evine giderek torunu Zeynep'i ondan almak ister ve tansiyon yükselir. O anlarda Haluk bir telefon alır Gönül ve Volkan'la birlikte bataklığa gider. Bataklıkta bir kadına ait cansız beden bulunurken Volkan, korku ve panik yaşar. Volkan, ölen kişinin Derin olduğunu düşününce şoka girer.

Bölümün final sahnesinde ise tüm araştırmalar devam ederken aniden gelen bir haber her şeyi değiştirdi. Bir kadına ait cansız beden bulunduğu ihbarından sonra Volkan, Gönül ve Haluk olay yerine gitti. Volkan, bataklıkta yüzü koyun yatan kadın cesedini görünce büyük şok yaşadı.

ORJİNAL YAPIM DOCTOR FOSTER'DA ÖLÜYOR

2015 yılında BBC One kanalında yayınlanan Doctor Foster isimli yabancı mini drama dizisinin uyarlaması olan Sadakatsiz'de Derin karakterinin uyarlandığı Kate ölerek diziye veda etmişti.