Sadakatsiz'de Asya-Volkan savaşı bitti! Yeni bölümde hedef Derin

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran Sadakatsiz bambaşka bir senaryoya eviriliyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in oynadığı dizide yeni bir dönem başlıyor. Kendisini Deren ile aldatan kocası Volkan'la artık savaşmayan Asya hedefini değiştiriyor. Dizinin dün yayınlanan 17. bölümünde, Asya ve Volkan arasındaki savaşın bittiğine hatta Volkan'ın Asya'ya pişmanlığını dile getirmesine şahit olduk. Yani artık yeni bölümlerde Asya'nın hedefi Volkan değil Derin olacak.

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren konuşulmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya karakteri, kocası tarafından aldatılan ama yaşadıklarına rağmen güçlü kalamaya çalışan bir olarak karşımıza çıktı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, dün yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Asya ve Volkan arasındaki azılı savaşın bittiğini gördük. Artık Asya'nın savaşacağı kişi Volkan değil Derin. Volkan'ı kendisinden koparıp alan Derin'e ders vermek için Asya, neler yapacak izleyiciler merakla bekliyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başarılı performansları ile alkış aldığı dizinin fragmanı da dün akşam yayınlandı. Volkan 18. bölüm fragmanında Asya'ya ne kadar pişman olduğunu anlatıyor. Onu kaybetmenin ne kadar büyük bir acı olduğunu gözleri dola dola söylemeye çalışıyor. Peki yeni bölümde Asya Volkan'ı affedecek mi?