Sadakatsiz dünyaya açıldı! İlk dublajlı videoyu Cansu Dere paylaştı

Bu sezonun reytingleri en yüksek gelen dizilerinden Sadakatsiz, dünyaya açıldı. İngiliz kanalı BBC'nin ödüllü dizisi Doctor Foster'dan uyarlanan dizi Türkiye'de olduğu kadar dünyada da büyük yankı uyandırdı. Dünyaya açılan dizinin ilk duraklarından biri Suudi Arabistan oldu. Dizinin başrol oyuncularından olan Cansu Dere, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, dünyaya açıldı. Türkiye uyarlaması çok beğenilen dizinin başrollerini; Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin başarılı oyunculuğuna, artık Suudi Arabistan da şahit olacak. Dizinin en can alıcı sahnesine dublaj yapılmış ve yayınlanmış bile!

Dijital yayın kapasitesi ile Suudi Arabistan'ın Netflix'i olarak bilinen OSN kanalı, Sadakatsiz dizisinin yayın haklarını satın aldı.

Sadakatsiz dizisinin, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da dijital platformlarda yayınlanmaya başlayacağı ile ilgili haberler de medyada yer almaya başladı. ilk Arapça dublajlı fragman ise dikkat çekti.