Sadakatsiz yeni bölüm neden yok? Sadakatsiz bu akşam yok mu?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz bu akşam ekrana gelmedi. Geçen hafta Ali'nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan'ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras'ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarmıştı. İzleyenler ''Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm neden yok?'' sorularının yanıtını araştırıyor.

Sadakatsiz'in 47. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Ancak Kanal D'nin bu akşamki yayın akışında Sadakatsiz'in yeni bölümü yer almadı. Dizi hayranları "Sadakatsiz bu akşam yok mu? Sadakatsiz yeni bölüm neden yok?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte merak edilen detaylar...

SADAKATSİZ NEDEN YOK?

Sadakatsiz'in başrol oyuncusu Cansu Dere koronavirüse yakalanmıştı. Bu nedenle dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Dizi yapımcısı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz'in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz."

SADAKATSİZ 46. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ali'nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan'ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras'ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır.

Volkan'ın Asya'nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirecek bir sır perdesini aralar.

Yarından Sonra konusu ne, oyuncuları kim? Yarından Sonra ne zaman çekildi?

Kaza sonrası Ali ve İpek'in bağlarının giderek kuvvetlenmesi yeni bir belanın habercisi midir?