Sadakatsiz 53. bölüm izle tek parça! Sadakatsiz son bölüm kesintisiz full izle!

Kanal D'nin, her çarşamba akşamı ekrana gelen dizisi Sadakatsiz dün akşam yeni bölümü ile izleyici ile buluştu. Fragmanı ile izleyicileri şaşırtan dizide bu hafta Volkan ve Derin'den intikam almaya karar veren Asya bu kez hiç olmadığı kadar acımasız bir plan yapar. Asya'nın planı sonunda Volkan, Derin'i öldürecek mi?

Sadakatsiz dün akşam 53. bölümü ile ekrana geldi. Cansu Dere, Berkay Ateş ve Caner Cindoruk'un başrolünü paylaştığı Sadakatsiz'de buhafta Volkan ve Derin'den intikam almaya karar veren Asya bu kez hiç olmadığı kadar acımasız bir plan yapar. Asya'nın planı sonunda Volkan, Derin'i öldürecek mi?

SADAKATSİZ 53. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 53. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün konusu ise şöyle;

Derin'e yakalanması ile köşeye sıkışan Volkan, hem Derin'i sakinleştirmek hem de Asya'yla yeniden kurduğunu düşündüğü yakınlığı korumak için uğraşır. Derin, Asya konusunda daha da hırslanırken, Volkan'ı elinde tutmak için attığı adımlar ayağına dolanmak üzeredir.

Gönül'ün aldığı büyük karar herkesi şaşkına uğratırken Asya'nın doğum günü öncesinde çıktığı yolculuk akıllarda soru işareti bırakır.

Volkan ve Derin bir kere daha Asya'nın tuzağına düşecek midir? Asya'nın başlattığı büyük savaşta kazanan kim olacaktır?