Sadakatsiz 50. Bölüm izle tek parça! Sadakatsiz son bölüm izle full, kesintisiz!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş'in başrolü paylaştığı Sadakatsiz bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizide bu hafta Asya ve Aras evlendikten sonra yurtdışında yaşama kararı alınca Ali, seçimini yapıyor. Ancak Derin, Ali'nin Volkan'la yaşamasına asla sıcak bakmıyor! Volkan ne yapacak? Ali'den vazgeçecek mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz bu akşam 50. bölümü ile ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan şok ölümün ardından Volkan ile Gönül, Aras'a karşı işbirliğine girmişti. Dizinin yeni bölümü ise büyük bir merakla bekleniyor. Dizide bu hafta Asya ve Aras evlendikten sonra yurtdışında yaşama kararı alınca Ali, seçimini yapıyor. Ancak Derin, Ali'nin Volkan'la yaşamasına asla sıcak bakmıyor! Volkan ne yapacak?

SADAKATSİZ 50. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 50. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşanan hangi beklenmedik gelişme Asya'yı yeni bir yol ayrımına getirecek?

Haluk'un ölümünün ardından herkes tarafından suçlanan Asya ve Aras, zor bir dönemece girmiştir. Yaşananlardan Aras'ı sorumlu tutan Selçuk'un hamlesi, Nil ve Selçuk'un arasında soğuk rüzgarlar estirir.

Volkan'ın evine yerleşen Derin'in Ali konusunda atacağı adım merak konusu olurken, yaşanan hangi beklenmedik gelişme Asya'yı yeni bir yol ayrımına getirir?