Sadakatsiz son bölüm izle kesintisiz! Sadakatsiz 48. bölüm izle tek parça!

Kanal D'nin, her Çarşamba akşamı ekrana gelen, Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a, Melis Sezen ve Berkay Ateş' in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Dizide bu hafta Ali'nin iftirası Asya ve Aras'ın yollarının ayrılmasına sebep oluyor. Ali, ısrarla Aras'ın ona vurduğunu söyleyince, Asya için işin rengi değişiyor...

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 48. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Ali'nin iftirası sonrası izleyiciler büyük bir şok yaşamış Asya ile Aras'ın ayrılma noktasına gelmesine üzülmüşlerdi. Dizi hayranlarını yine ekrana kilitleyecek bu bölümde Ali'nin Aras'a attığı iftira Asya'yı zor bir yol ayrımına getirmiştir. Derin hayatını kurtaran yabancının desteğiyle Nadir'in peşine düşer...

SADAKATSİZ 48. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 48. BÖLÜM ÖZETİ

Ali'nin iftirası Asya ve Aras'ın yollarının ayrılmasına sebep oluyor. Ali, ısrarla Aras'ın ona vurduğunu söyleyince, Asya için işin rengi değişiyor. Aras ise ne dese kendine inandıramıyor. Aras içinde bulunduğu bu durumda daha fazla kalmak istemiyor. Asya ve Aras bu olay yüzünden ayrılacak mı?

Ali'nin Aras'a attığı iftira Asya'yı zor bir yol ayrımına getirmiştir. Derin hayatını kurtaran yabancının desteğiyle Nadir'in peşine düşer. Haluk Aras'ın geçmişi konusunda giderek köşeye sıkışırken, Melih ve Bahar'ın alacağı karar herkesi şaşkınlığa uğratır.

Volkan'ın Asya'ya izlettiği gizemli bir video, Aras hakkında bir gerçeği daha gün yüzüne çıkarırken, Aras'ın doğum gününde Asya'yı nasıl bir sürpriz beklemektedir?