Sadakatsiz 41. bölüm izle tek parça! Sadakatsiz son bölüm izle full, kesintisiz!

Kanal D'nin başarılı dizisi Sadakatsiz dün akşam da nefesleri kesecek bölüm ile ekrana geldi. 41. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz'de bu hafta Aras'ın kim olduğu haberi, Tekirdağ'a dönüşü ve hastaneyi satın alması büyük ses getirir. Derin, Leyla'nın oyununa gelir ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizilerinden Sadakatsiz'in dün akşam 41. bölümü yayınlandı. Medyapım ve Mednova imzalı, 2. sezonu 65 ülkede yayınlanan dizinin başrolünde kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş yer alıyor. Dizide bu hafta Aras'ın kim olduğu haberi, Tekirdağ'a dönüşü ve hastaneyi satın alması büyük ses getirir. Asya onu karşılamaya gelen ilk misafiridir. Volkan bu gelişme üzerine Aras'la buluşur ve onun birkaç gün içerisinde boşanacağını öğrenir.

SADAKATSİZ 41. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA!

SADAKATSİZ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Aras'ın kim olduğu haberi, Tekirdağ'a dönüşü ve hastaneyi satın alması büyük ses getirir. Asya onu karşılamaya gelen ilk misafiridir.

Volkan bu gelişme üzerine Aras'la buluşur ve onun birkaç gün içerisinde boşanacağını öğrenir.

Derin ise Leyla'nın oyununa gelir ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

Volkan, Aras'ın dönüşü yüzünden oldukça sinirlidir. Ona gözdağı vermekten kaçınmaz. Derin de Asya ile uğraşmaya devam etmektedir.

Aras ve Leyla boşanma arefesindeyken Leyla çıkagelir. Leyla ne istiyor?