Sadakatsiz 24.yeni bölüm fragmanı yayında! 'Kızımı benden ayırma'

Sadakatsiz 24.yeni bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Dün akşam yayına giren son bölümün ardından Sadakatsiz 24.yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyordu. Senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Sadakatsiz 24.yeni bölüm fragmanı ile dizi yine adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Sadakatsiz 24.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi il edikkat çeken Sadakatsiz 24.yeni bölümünde beklenmedik olaylar yaşanacak. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Sadakatsiz 24.yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D'de...

SADAKATSİZ 24. BÖLÜM FRAGMANI


SADAKATSİZ 23. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır.

Gözünü karartan Derin'in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.