Sadakatsiz 23. bölüm izle tek parça! Sadakatsiz son bölüm full izle!

Kanal D'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'de bu akşam heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı bir kez daha karşı karşıya getirecek. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakacak. Sadakatsiz 23. bölüm izleme linki haberimizde....

Çarşamba akşamlarının reyting rekotmeni dizisi Sadakatsiz bu akşam 23. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor. Derin ve Volkan arasında neler oluyor? Asya, nasıl bir manzarayla karşı karşıya.... Sadakatsiz yeni bölümüyle bu akşam izleyenleri ekrana kilitleyecek...

SADAKATSİZ 23. BÖLÜM FULL İZLE!


SADAKATSİZ 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır.

Gözünü karartan Derin'in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır.

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

SADAKATSİZ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

2020 yılında JTBC kanalında yayınlanan lisanslı versiyonu da bulunuyor. Güney Kore uyarlamasının ismi ile The World of The Married'dir.

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları arasında Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bulunuyor.

Benim Adım Melek neden yok? Benim Adım Melek yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?