Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak? Sadakatsiz 21.yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sadakatsiz dizisinin heyecanla beklenen 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının vazgeçimez dizisi Sadakatsiz 21. yeni bölüm fragmanında aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Peki Sadakatsiz dizisi 21. yeni bölümde neler olacak? Asya, Derin'i yıkacak hamleyi yapacak mı?

Sadakatsiz 21. yeni bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Sadakatsiz 21. yeni bölümde bu hafta Sinan ile beraber açılışa katılan Asya'nın yeni ilişki haberi gazetelere yansıyarak tüm şehre yayılır. Büyük heyecanla beklenen Sadakatsiz dizisi yeni bölümde Asya, Derin'i yıkacak o büyük hamleyi yapacak mı? merak konusu oldu.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

SADAKATSİZ 21. BÖLÜM FRAGMANI


SADAKATSİZ 21. BÖLÜM ÖZETİ

Kanal D'nin sevilen dizisi "Sadakatsiz" yeni bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'a Melis Sezen'in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

ASYA, DERİN'İ YIKACAK O BÜYÜK HAMLEYİ YAPACAK MI?

Sinan ile beraber açılışa katılan Asya'nın yeni ilişki haberi gazetelere yansıyarak tüm şehre yayılır. Bunu gören Derin ise oldukça sevinmiştir. Asya'ya imalı konuşmalarda bulunur. Ancak Asya'nın Derin'in konuşmalarına tahammülü kalmamıştır. Asya elindeki videoyu yayınlayacak mı?