Sadakatsiz 18. bölümde neler oldu? Sadakatsiz 18. son bölüm izleme linki!

Sadakatsiz 18. bölümü ile Kanal D'de ekrana geldi. Hemen ardından 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi reytinglerde yerini kimseye kaptırmıyor. Yeni bölümde Volkan, Asya'yı kaybettiği için pişmanlıklar yaşarken, Asya Derin'e karşı büyük bir zafer kazandı. Peki, Sadakatsiz 18. bölümde neler oldu? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Sadakatsiz 18. bölüm Kanal D'de yayınlana girdi. Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşandı. Asya'nın Derin'e karşı büyük zaferi ve Volkan'ı büyük pişmanlığı geceye damga vurdu. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alıyor. Sadakatsiz 18. bölümde neler yaşandı?

SADAKATSİZ 19. BÖLÜM FRAGMANI


SADAKATSİZ 18. BÖLÜMÜ NASIL İZLENİR?

Sadakatsiz 18. bölümünü aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

SADAKATSİZ 18. BÖLÜMÜ İZLEME LİNKİ!

SADAKATSİZ 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Asya'nın dönüşü ve Derin'e karşı kazandığı zafer, Derin'i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali'nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan'ı bambaşka sorunlar beklemektedir.

Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Kanal D'de...