Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek?

Gişe rekortmeni seri Recep İvedik, yeni filmi ile beyazperdeye çıkmaya hazırlanıyor. 2019’un en çok beklenen filmlerinden olan Recep İvedik 6, yapımcı ve sinema salonları arasında yaşanan sorunlar nedeniyle ertelenmişti. İzleyici ile ne zaman buluşacağı büyük bir merak olan Recep İvedik 6’dan mutlu haber geldi. Geçtiğimiz günlerde imzalanan sinema yasası ile yapımcı-sinema gerginliği sona erdi ve beklemeye geçen filmlerin vizyon tarihleri açıklanmaya başladı. Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor?

Büyük bir heyecanla beklenen Recep İvedik 6, yapımcılar ve sinema salonlarının arasındaki sorun yüzünden ertelenmişti. İlk filmi ile gişede rekorlar kıran Recep İvedik, serinin yeni filmi ile beklentileri yükseltti. Serinin her filminde yeni rekorlar kıran Recep İvedik’in başrolünde, her zaman olduğu gibi yine Şahan Gökbakar var. Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Recep İvedik 6 vizyon tarihi belli oldu mu? Recep İvedik 6 ne zaman vizyona giriyor? Detaylar haberimizde…

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Komedi filmi olan Recep İvedik'in yaratıcısı Şahan Gökbakar, serini 6'ncısının afişini yayınladı. Şahan Gökbakar'ın 'Yakında Sinemalarda!' etiketini kullanarak paylaştığı afişin ardından, Çamaşırhane'nin, bir Paramount Pictures ve Universal Pictures iştiraki olan UIP Dağıtım ile anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

UIP Türkiye, resmi web sitesi aracılığı ile Recep İvedik 6'nın 8 Şubat'ta vizyona girecek filmler arasında olduğunu onayladı.

RECEP İVEDİK 6’NIN KONUSU…

Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar, izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek yeni serisi Recep İvedik 6’ya ilişkin en son gelişmeleri ve bu yıla damgasını vuracak sinema projesi hakkında önemli tüyoları paylaşarak Afrika savanalarında çekiminin gerçekleştirileceğini ve bir sonraki serisinin de Afrika yahut Uzakdoğu'da geçeceğini ifade etti.

Diğer taraftan seyircisinin dört gözle beklediği Recep İvedik 6 isimli sinema projesinin afişi yayınlanarak, ''Recep'in Yeni Macerası'' şeklinde bir yazı paylaşılırken, afişte beyaz perde filminin başrol koltuğunda oturan efsaneleşmiş karakter Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapmış olan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan fotoğraf yayınlandı.

RECEP İVEDİK 5'DE NELER OLMUŞTU?

Recep İvedik 5'te, filmin ana karakteri Recep İvedik bu defa karşımıza olimpiyat oyunlarında boy göstererek çıkıyor.

İstanbul, Antalya ve Üsküp'te çekilen filmde, Recep İvedik'in mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur.

Bu da Avrasya Gençlik Oyunları'na katılacak milli takım kafilesini Makedonya'ya götürmektir. Yolda Recep'in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez.