Ramo'dan Kırmızı Oda'ya sürpriz transfer! Yiğit Özşener ve Esra Ronabar diziye dahil oldu

Başrollerinde Binnur Kaya'nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisi kadrosunu genişletip yeni hikayelerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Show TV'de yayınlanan Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Ramo'dan Kırmızı Oda'ya sürpriz bir transfer yaşandı. Yiğit Özşener ile Esra Ronabar Kırmızı Oda'ya 30. bölümden itibaren dahil olacak. Kırmızı Oda 30. bölüm fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

TV8'in en sevilen yapımlarından olan başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç'in rol aldığı Kırmızı Oda dizisine iki ünlü oyuncu daha dahil oluyor. Cuma günlerini kasıp kavuran ve reytingleri alt üst eden Kırmızı Oda dizisine

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Ramo'da rol alan Yiğit Özşener ile Esra Ronabar dahil oluyor. Ramo'da kötü adam olarak izleyici karşısına çıkan ve 'Kırmızı Oda'ya 30. bölümde dahil olan Yiğit Özşener, zengin iş adamı Zafer, Esra Ronabar ise Zafer'in eşi ve tescilli güzel Nihal karakterine hayat verecek. Kırmızı Oda 30. bölüm fragmanı da ekrana getirildi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kırmızı Oda 30. bölüm fragmanında; Nihal eşi Zafer'e büyük bir aşkla bağlıdır ve bayılma sorunu yaşamaktadır. Nihal çözümünü Doktor Hanım'da arar. Zafer'in Nihal ile olan evliliği hakkında söyledikleri ise Doktor Hanım'ı çok şaşırtacak.

PINAR DENİZ KADROYA VEDA ETTİ

Kırmızı Oda dizisinin 23. bölümünde Nazlı karakteri ile hızlı ve etkili bir giriş yapan Pınar Deniz, büyük beğeni topladı. Oldukça özgüvenli olan ve kimsenin duygularını umursamayan adı gibi davranarak çevresindekileri kaybeden Nazlı, seanslarla birlikte toparlandı. Pınar Deniz, Kırmızı Oda'nın 19 Mart Cuma akşamı ekrana getirilen 29. bölümünde diziye veda eden isim oldu.