Ramo 40. bölüm final fragmanı sevenlerini üzdü! Ramo 40.final bölümünde neler olacak?

Ramo 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezon reytinglerinde düşüş yaşayan Ramo dizisi 40. bölümü ile final yapacak. Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo 40. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Show Tv'nin Cuma günleri yayınlanan Ramo dizisi 40. final bölüm fragmanı seyircisiyle buluştu. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle Ramo dizisi 40. bölümü ile ekranlara veda edecek. Daha önce biteceği konuşulan dizinin yayına giren 40. bölüm fragmanı ile birlikte bu hafta final yapacağı kesinleşmiş oldu.

Senaryosu Yılmaz Şahin'e ait olan Ramo dizisi final bölümü ile 16 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği adalet mücadelesinde Ramo en zirveye savaş açıyor. Dizide Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ ve Sacide Taşener gibi önemli oyuncular yer alıyor.

RAMO 40.BÖLÜM FRAGMANI (FİNAL)


REYTİNGLERDE DÜŞÜŞ YAŞAMIŞTI

Dizi son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşamıştı. Ramo geçen Cuma ekrana gelen son bölümüyle Total ve AB grubu reytinglerinde düşüşler gittekçe artmıştı.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi, BKM imzalı Ramo'nun ekrana gelen son bölümünde ortadan kaybolan Ramo'yu bulmak için Sibel ve tüm aile harekete geçti. Hasan ve Doğu, takip ettiği izler sonucunda ayrı mekanlara baskın düzenlediler. Gittiği yerde tuzağa düşen Doğu, Şerif'in eline düştü. Heyecanın bir an olsun hız kesmediği bölümün final sahnesinde yaşanan büyük patlama nefesleri kesti.

Ramo'nun dün akşam yayınlanan bölümünde, Serdengeçtilerin lideri olduğu ortaya çıkan Ramo, Şerif tarafından alıkonuldu. Ramo'nun gizemli bir şekilde ortadan kaybolması üzerine Sibel ve bütün aile harekete geçti. Hasan ve Doğu, Ramo'yu bulabileceklerini düşündükleri iki ayrı mekana baskın düzenledi. Ramo'nun bir fabrikada tutulduğunu düşünen Doğu, baskın için gittiği mekanda tuzağa düştü. Doğu'yu bayıltıp, Ramo'nun arabasına bindiren Şerif, Doğu içindeyken arabayı havaya uçurdu.