Pek Yakında oyuncu kadrosunda kimler var? Pek Yakında konusu nedir, nerede çekildi?

Sinema salonlarında büyük başarı elde eden Pek Yakında filmi bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. 2014 yılı çıkışlı Pek Yakında vizyona girdiği dönemde uzun süre konuşulmuş, gişede ciddi bir başarı elde etmişti. Pek Yakında konusu nedir, nerede çekildi? Pek Yakında oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Pek Yakında filmi bu akşam saat 20:00'da Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. 2014 yılında vizyona giren Pek Yakında filmine dair araştırmalar hız kazandı. Pek Yakında konusu nedir, nerede çekildi? Pek Yakında oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

PEK YAKINDA KONUSU NEDİR?

Hayatını korsan DVD'cilik ve beraberindeki birtakım kanunsuz işlerle kazanan Zafer, bir gün karısından büyük bir posta yer ve anlar ki bu işleri bırakmazsa evliliği bitecekir. Kanunsuz işlere zinhar tövbe eden Zafer, ailesini geri kazanmak için figüranlık yaptığı eski 'oyunculuk' günlerine geri döner. Amacı o günlerden gelen sinemacı dostlarıyla yeniden bir ekip oluşturmak ve 1970'lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan "Şahikalar-Kötülüğün Sonu" adlı filmi içekmektir. Fakat kurduğun ekibin yetenekleri de bir notkada gelir takılır. Şimdi hepsini eğlenceli, komik ve bir o kadar da duygusal bir macera bekler.

PEK YAKINDA NEREDE ÇEKİLDİ?

Pek Yakında filminin büyük bölümü Kadıköy'de çekildi. Yapımın bir başka özelliği ise, filme konu olan Korsan DVD'cilik ilhamının, bu konuda Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olan Kadıköy'deki ünlü "Yazıcıoğlu İş Hanı" çevresi oldu.

PEK YAKINDA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Cem Yılmaz'ın hem yöneticiliğini üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı Pek Yakında'nın kadrosunda Ozan Güven, Özkan Uğur, Ayşen Gruda, Tülin Özen yer alıyor.